2010 m. rugpjūčio 17 d., antradienis

Pasiruošimas mokyklai 1


Šiais metais mūsų šaunusis bernelis eis į 1 klasę. Jau užsirašėme į Gabijos gimnazijos keramikos ir dailės krypties klasę, tikiuosi, ten ir pakliūsime. Bet tai sužinosime tik rugpjūčio pabaigoje. O kol kas nutariau suskaičiuoti, kiek gi kainuos pasirengimas rugsėjo 1-jai.

Taigi:
1 apsipirkimas - 59,55 Lt. Pirkome aplankalus vadovėliams, flomasterius, pieštukus, parkerį, kapsules (pirkome brangesnes priemones, nes jos kokybiškesnės ir jų užtenka ilgesniam laikui).

2 apsipirkimas - 27,37 Lt. Pirkau spalvotą popierių, spalvotą kartoną, lipnų spalvotą popierių ir baltą kartoną (kaip jau minėjau, Aleksas turėtų eiti į dailės ir keramikos klasę, todėl pirkau truputį daugiau, negu reikėjo).

Pradžiai - 86,92 Lt. Dar reikės kuprinės, sportinės aprangos ir maišelio jai, penalo, sąsiuvinių ir t. t. Dar turime kelias savaites viskam susipirkti.

Aleksas sako, kad nusibodo laukti rugsėjo 1-osios, nori, kad ji greičiau ateitų. Prisimenu ir aš savo pirmąją rugsėjo 1-ąją:  jaudulys, nemiegota naktis, kardelis rankose, balti kaspinai kasose...

2 komentarai: