2010 m. rugpjūčio 25 d., trečiadienis

Pasiruošimas mokyklai 2




Tęsiame pasakojimą apie pasiruošimą mokyklai.

Kaip tik šiandien sužinojau, kad Aleksas pateko į Gabijos gimanzijos dailės ir keramikos krypties 1c klasę pas mokytoją Andželiką Padarauskienę. Mes buvome užsirašę būtent į šią klasę, tik dar nežinojome, kokia bus mokytoja.

Ruošdamiesi mokyklai, susipirkom visas trūktamas priemones: kuprinę, penalą, aplankus, plastiliną ir t.t. Išleidome dar 114,83 Lt.

Taigi kol kas išleista 201,75 Lt, neskaitant sportinės aprangos (51 Lt) ir batų (100 Lt).

Nuo kitos savaitės išeinu atostogų, vesiu Aleksą į mokyklą. Darbe juokauju, kad eisiu 2 kartą į 1 klasę.
Jau pradėjome didįjį tvarkymą Alekso kambaryje: peržiūrėjome lauko, pripučiamus žaislus, smulkius žaisliukus. Prikrovėme nereikalingų žaislų visą didelį maišą (tai tik pradžia), kuris keliaus pas Alekso pusseserę Karinutę. Dar liko peržiūrėti knygas (kurios netinka Aleksui pagal amžių, atiteks Karinutei), mašinas, minkštus žaislus ir, svarbiausia - visokius žaidimus ir dėliones. Išaugti Alekso rūbeliai keliaus pas vieną simpatišką 3 metų bernužėlį.

Darbo dar nemažai, bet tokie darbai man labai malonūs, o ir Aleksas nori pasiruošti mokyklai, atlaisvinti vietą knygoms, sąsiuviniams ir visokioms mokyklinėms priemonėms. Žodžiu, rūpesčiai malonūs.

Labai laukiame rugsėjo 1-osios (ypač Aleksas). Tikiuosi, kad ir po švenčių Aleksui nedings noras mokytis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą